Vaihtopistejärjestelmä uudistuu!

Vaihtopaikat jaetaan hakijoiden vaihtopisteiden perusteella. Opiskelijat laitetaan vaihtopisteiden mukaiseen järjestykseen niin, että eniten vaihtopisteitä kerännyt hakija on ensimmäisenä ja vähiten viimeisenä. Hakijoiden hakutoiveet huomioidaan tässä järjestyksessä.

Ansaitut pisteet tarkistetaan ennen vaihtopaikkojen jakoa. Vaihtopisteitä saa monenlaisesta FiMSIC:n toimintaan osallistumisesta ja järjestöaktiivisuudesta, esimerkiksi mielenterveys- tai seksuaaliterveystuntien pitämisestä, kansainvälisiin kokouksiin osallistumisesta, keskusteluiltaan osallistumisesta, vaihtarin majoittamisesta ja SML:n hallitukseen kuulumisesta. 

Vaihtopisteiden jakojärjestelmään on tammikuussa 2023 tehty joitain muutoksia, mutta perusperiaatteet ovat pysyneet samana. Uudet säännöt voit tarkistaa täältä.