Yleiskokous Tampereella 2024?

FiMSIC hakee oikeutta isännöidä IFMSA:n yleiskokouksen, General Assemblyn, Tampereella 1.-7.8.2024.

Kyseessä on ainutkertainen tilaisuus olla mukana järjestämässä yli 1000 medisiinarin kansainvälistä konferenssia. Projektin aikana pääset verkostoitumaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti, työskentelemään tiiviisti uskomattomassa porukassa ja luomaan uusia elämänmittaisia ihmissuhteita. Palkaksi saatavan 60 vaihtopisteen lisäksi saat jalkaa oven väliin lääketieteellisen koulutuksen piireissä niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti.

Kuulostaako hyvältä? Lue lisää alta:


FiMSIC ja Suomen Medisiinariliitto ovat päättäneet tarttua tilaisuuteen ja aloittaa suurimman projektin, mitä järjestössämme on nähty 20 vuoteen. Suomi hakee oikeutta isännöidä IFMSA:n yleiskokous, General Assembly (lyh. GA), Tampereella elokuussa 2024. Isännöintioikeuden myöntämisestä äänestetään elokuun 2023 GA:ssa.

IFMSA on koko maailman lääketieteen opiskelijoiden kattojärjestö, johon kuuluu yli 130 jäsenmaata jokaiselta pallonpuoliskolta. IFMSA:lla on lisäksi yhteyksiä ja sananvaltaa tärkeissä organisaatioissa, kuten World Health Organization (WHO), United Nations (UN) ja World Medical Organization (WMO). General Assembly kerää osallistujat kaikista jäsenmaista tekemään päätöksiä, kouluttautumaan ja kehittämään lääketieteen opetusta, tutkimusta, vaihtotoimintaa, kansanterveyttä, seksuaaliterveyttä ja ihmisoikeuksia, hauskanpitoa unohtamatta! Tämän lisäksi GA on ainutlaatuinen tilaisuus verkostoitua maailmanlaajuisesti ja luoda koko elämän kestäviä ihmissuhteita.

FiMSIC etsii nyt reippaita tehopakkauksia, jotka eivät pelkää haasteita ja ovat valmiita antamaan kaikkensa vuosisadan parhaan General Assemblyn järjestämiseksi. Kokoamme OC:n (Organizing Committee), joka vastaa projektin käytännön järjestelyistä, etenemisestä ja toteutuksesta alusta loppuun. OC koostuu tiettyjen osa-alueiden vastuuhenkilöistä sekä heidän tiimeistään.

Valitsemme ensin tiimien vastuuhenkilöt: Head of OC, Vice Head of OC x2, Head of Finance, Visa Coordinator, Head of Transportation, PreGA Coordinator, PostGA Coordinator, Head of Sponsorships, Head of Accommodation, Head of Logistics, Head of PR, Head of Social Program & Merch Coordinator. Heidän lisäkseen valitaan 24 Organizing Committeen yleistä jäsentä, jotka jaetaan tiimeihin edellä mainittujen vastuualueiden mukaisesti. Jokainen OC:hen valittu saa tapahtuman jälkeen työpanoksestaan 60 vaihtopistettä uuden vaihtopistesäännöstön mukaisesti.

Tästä voit perehtyä tarkemmin jokaisen eri vastuualueen työnkuvaan. Hihasta saa tulla vetäisemään ja lisäkysymyksiä saa ja kannattaa rohkeasti laittaa talousvastaavalle (Erika Tuomikoski, Tampere) osoitteeseen treasurer@fimsic.fi tai FiMSICin puheenjohtajalle (Milja Heikkinen, Kuopio) osoitteeseen president@fimsic.fi

Haku OC:n vastuuvirkoihin (13 kpl) ja yleisiin OC:n virkoihin (24 kpl) on auki koko maaliskuun 2023 ajan. Hakeminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta. OC valitaan valintatilaisuudessa Zoomissa 2.4.2023 klo 18.00 alkaen.

Valintojen jälkeen OC ryhtyy heti tuumasta toimeen ja työn tulos nähdään General Assemblyssa Tampereella 1.-7.8.2024. Tahdomme painottaa, että kyseessä on palkitseva, mutta myös haastava ja aikaa vievä projekti, joka vaatii sitoutumista, oma-aloitteisuutta ja suuren työpanoksen jokaiselta siihen ryhtyvältä. Jos siis sinulla on jo vastuuvirkoja tai -tehtäviä esimerkiksi kandiseuran tai jonkun toisen järjestön toiminnassa, mieti, riittääkö aikasi ja energiasi OC:n jäseneksi. Älä kuitenkaan säikähdä, meillä on reilusti aikaa, eikä projekti vaadi töiden paiskimista 24/7 – oma jaksaminen on myös pidettävä mielessä! Lähempänä tapahtumaa kootaan Assisting Committee, tuttavallisemmin AC, johon kaikkien on mahdollista hakea mukaan. AC:n jäsenet toimivat OC:n apukäsinä paikan päällä itse tapahtumassa – tämä on matalan kynnyksen hauskaa hommaa.

Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää itseäsi, verkostoitua niin Suomen lääketieteen opiskelijoiden, tiedekuntien edustajien, alan yritysten, FiMSICin ja Suomen Medisiinariliiton kanssa kuin myös kansainvälisesti lääketieteen opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Olemme sanoinkuvaamattoman innoissamme pian käynnistyvästä projektista, mutta emme pysty tähän ilman teidän apuanne.

 

Jos siis uskot olevasi valmis haasteeseen, tartu tilaisuuteen ja hae mukaan General Assemblyn OC:hen!