Julkaisut

Mini-VES

Mini-VES -opas (Mini-virkaehtosopimusopas) on Suomen Medisiinariliiton vuosittain julkaisema vihkonen, joka sisältää paljon hyödyllistä tietoa koskien edunvalvonnallisia asioita lääkärin työssä. Sivuilta löytyvät yksityiskohtaiset tiedot kandien palkkauksesta sekä mm. työaikoihin, päivystykseen ja toimenpiteisiin liittyvää tietoa. Nyt uutuutena mukana myös varmennekortti-info!

Uusin, vuoden 2018 versio on tarkistettu läpikotaisin ja siihen on koottu ajankohtaisimmat tiedot uusimmasta lääkärisopimuksesta.

Mini-VES 2018

Kandidaatin käsikirja

Tämä tuhti teos sisältää perustietoa kaikista tärkeistä kandin käsikirjalääketieen opiskelijaa koskevista asioista: mm. työskentelystä, viransijaisuuksista, palkkauksesta, ammattiasioista, perus- ja jatkokoulutuksesta, tukimahdollisuuksista, kansainvälisistä asioista, asevelvollisuudesta ja varusmiespalveluksesta ja lääketieteen opiskelijaa koskettavista muista järjestöistä.

Lataa vuoden 2015 Kandidaatin käsikirja tästä.

Vappulehti SMÄLLI

Ensimmäistä kertaa keväällä 2016 ilmestyneeseen SMÄLLI kuvavappulehteen on kerätty parhaimpia paloja jokaisen jäsenjärjestön omista lehdistä ja mukaan on päässyt myös aivan uutta ja ennenäkemätöntä sisältöä. Esikoisnumerosta löytyy mm. esittelyt eri kandiseurojen klubeista/taloista sekä aiemmin kevättalvella toteutetun kaikkien lääkisten kyselyn tulokset.

Lataa SMÄLLIn sähköinen versio tästä

Ulkosuomalainen medisiinari Suomessa

Lokakuussa 2016 ensimmäistä kertaa julkaistu “vinkkipankki” ulkomailla opiskeleville medisiinareille. Täältä löydät mm. neuvoja ja koottua luotettavaa tietoa amanuenssuureista, viransijaisuuksista, sekä Valviran kanssa asioimisesta.

Lataa Ulkosuomalainen medisiinari Suomessa -vinkkipankki tästä

Nuori Lääkäri -lehden SML-palsta

SML:n hallituksella on NLY:n Nuori Lääkäri -lehdessä vakiopalsta, jossa käsitellään yleensä ajankohtaisia opiskelijoita lähellä olevia asioita.

SML:n hallituslaisten lehdessä ja NLY:n blogissa julkaistuja tekstejä pääset lukemaan NLY:n sivuilta sekä Ajankohtaista-osiosta.