Yleiskokous Tampereella 2024!

FiMSIC on hakenut oikeutta isännöidä IFMSA:n yleiskokouksen, General Assemblyn, Tampereella 1.-7.8.2024, ja hakemus on hyväksytty yleiskokouksessa Intiassa elokuussa 2023!

Kyseessä on ainutkertainen tilaisuus olla mukana järjestämässä yli 1000 medisiinarin kansainvälistä konferenssia. Tämä on suurin projekti, mitä järjestössämme on nähty 20 vuoteen!

IFMSA on koko maailman lääketieteen opiskelijoiden kattojärjestö, johon kuuluu yli 130 jäsenmaata jokaiselta pallonpuoliskolta. IFMSA:lla on lisäksi yhteyksiä ja sananvaltaa tärkeissä organisaatioissa, kuten World Health Organization (WHO), United Nations (UN) ja World Medical Organization (WMO). General Assembly kerää osallistujat kaikista jäsenmaista tekemään päätöksiä, kouluttautumaan ja kehittämään lääketieteen opetusta, tutkimusta, vaihtotoimintaa, kansanterveyttä, seksuaaliterveyttä ja ihmisoikeuksia, hauskanpitoa unohtamatta! Tämän lisäksi GA on ainutlaatuinen tilaisuus verkostoitua maailmanlaajuisesti ja luoda koko elämän kestäviä ihmissuhteita.

Kevät 2023 

Kokoamme OC:n (Organizing Committee), joka vastaa projektin käytännön järjestelyistä, etenemisestä ja toteutuksesta alusta loppuun. OC koostuu tiettyjen osa-alueiden vastuuhenkilöistä sekä heidän tiimeistään.

Valitsimme maaliskuussa 2023 tiimien vastuuhenkilöt: 

Head of OC: Milja Heikkinen
Vice Head of OC: Panyi Tran ja Erika Tuomikoski
Head of Sponsorships: Eljas Alanen
Visa Coordinator: Karoliina Kuisma
Head of Transportation: Eero Numminen
Head of Accommodation: Elli Holappa
Head of Social Program: Elina Meriläinen
Merch Coordinator: Julia Jaakkola
Head of Finances: Miika Lähdesmäki
Head of Logistics: Laura Kekäläinen
Head of PR: Maija Pitkänen
preGA Coordinator: Essi Kettunen
postGA Coordinator: Venla Harju

General Members of OC: Valittu 33 henkilöä.

____________

OC on nyt valittu ja valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Lähempänä tapahtumaa kootaan Assisting Committee, tuttavallisemmin AC, johon kaikkien on mahdollista hakea mukaan. AC:n jäsenet toimivat OC:n apukäsinä paikan päällä itse tapahtumassa – tämä on matalan kynnyksen hauskaa hommaa.

Jos uskot olevasi valmis haasteeseen, tartu tilaisuuteen ja hae mukaan järjestämään tapahtumaa! Lisätietoja saat president@fimsic.fi.