Kiitos vuodesta 2023!

FiMSIC-vuosi paketissa

Koko FiMSIC-tiimi haluaa kiittää toimintaamme osallistuneita vuodesta 2023! Monta upeaa kokemusta ja kohtaamista rikkaampana siirrämme hiljalleen katseet joululomaan ja vuoteen 2024. 

Tuleva vuosi tuo mukanaan taas uusia, jännittäviä tapahtumia, esimerkiksi Tampereella järjestettävän IFMSA:n yleiskokouksen 1.-7.8.! Siitä voit lukea lisää täältä. Ensi kevään tulevia kansainvälisiä tapahtumia ovat:

General Assembly: March Meeting @ Ecuador 1.-7.3. (haku käynnissä nyt 7.12.23 saakka!)
European Regional Meeting (EuRegMe) @ Malta 22.-26.4.

Lisäksi kansallisista tapahtumista järjestetään keväällä Seksuaaliterveysviikonloppu sekä MedTalks-keskusteluilta (päivämäärät varmistuvat myöhemmin).

Toivottavasti näemme ensi vuoden tapahtumissa! 

Vaihtohaku 2023 on nyt käynnissä!

Hae FiMSIC-vaihtoon!

Hakuaika on käynnissä 2.-23.10.2023., esihakulomake täytetään osoitteessa
fimsic.fi/vaihdot. Lista vaihtokohteista sekä vaihtoajankohdista
löytyy tuoreesta Abroad-lehdestä. Hae nyt, opiskeluaikasi mahdollisesti paras kokemus odottaa sinua!

Virkailijat kesälomalle!

FiMSICin virkailijat lomailevat

Niin paikallisvirkailijat kuin kansallisetkin siirtyvät kesän ajaksi muiden tehtävien pariin ja toivottavasti myös rentoutuvat seuraavien kuukausien aikana. Akuuteissa asioissa, esimerkiksi vaihtoon liittyvissä ongelmissa, kannattaa olla henkilökohtaisesti paikallisvirkailijoihin yhteydessä.

Muissa asioissa palaamme seuraavaksi elokuussa, nähdään silloin!

Oikein ihanaa kesää kaikille 🙂

FiMSIC-merchin tilaus

Upeaa FiMSIC-kamaa saatavilla!

FiMSIC:n logoIlla varustettua tavaraa on nyt saatavilla 2.4. asti. Valikoimasssa mm. t-paitoja, huppareita, hattuja, haalarimerkkejä ja uutena sukkia

Tilauslomakkeeseen pääset tästä.

Vaihtopisteuudistus julkaistu

Vaihtopistejärjestelmä uudistuu!

Vaihtopaikat jaetaan hakijoiden vaihtopisteiden perusteella. Opiskelijat laitetaan vaihtopisteiden mukaiseen järjestykseen niin, että eniten vaihtopisteitä kerännyt hakija on ensimmäisenä ja vähiten viimeisenä. Hakijoiden hakutoiveet huomioidaan tässä järjestyksessä.

Ansaitut pisteet tarkistetaan ennen vaihtopaikkojen jakoa. Vaihtopisteitä saa monenlaisesta FiMSIC:n toimintaan osallistumisesta ja järjestöaktiivisuudesta, esimerkiksi mielenterveys- tai seksuaaliterveystuntien pitämisestä, kansainvälisiin kokouksiin osallistumisesta, keskusteluiltaan osallistumisesta, vaihtarin majoittamisesta ja SML:n hallitukseen kuulumisesta. 

Vaihtopisteiden jakojärjestelmään on tammikuussa 2023 tehty joitain muutoksia, mutta perusperiaatteet ovat pysyneet samana. Uudet säännöt voit tarkistaa täältä.