National Meeting

National Meeting (NM) on syyskuussa järjestettävä FiMSIC:n vuosittainen tapaaminen. NM-viikonlopussa tarjotaan lääketieteen opintoja täydentävää koulutusta, ja lauantai-iltana nautitaan FiMSIC:n vuosijuhlasitseistä. Koulutusosio kattaa asiantuntijaluentoja, pienryhmätyöskentelyä ja FiMSIC:n toiminnan esittelyä. Lisäksi tapahtumassa julkistetaan seuraavan kauden vaihtokohteet!

National Meeting on perinteisesti järjestetty aikaisin syksyllä ja tapahtumakaupunki valitaan vuosittain. Koulutus kootaan ajankohtaisen tai muuten lääkärin ammatille keskeisen teeman ympärille. FiMSIC on järjestänyt koulutusta yhteistyössä lääkäriseura Duodecimin kanssa. Koulutus on avoin ja maksuton osallistujille ja matkakorvauksilla pyritään varmistamaan yhtäläiset mahdollisuudet osallistua eri lääkiskaupungeista.

Tapahtumassa on kouluttautumisen lisäksi loistava tilaisuus tutustua muiden kaupunkien opiskelijoihin ja FiMSIC:n toimintaan! Jos uteliaisuutesi heräsi, niin ota ensi ensiaskel FiMSIC-kulttuuriin ja lähde syksyn alkajaisiksi National Meetingiin! Tervetuloa!

Vuoden 2023 NM järjestetään Kuopiossa. 

Viime vuosina koulutusta on järjestetty seuraavien teemojen ympärille:

2012 Sairaan kaunis elämä
2013 Luovuus lääketieteessä
2014 Raha, potilas vai lääkäri – Kuka Päättää?
2015 Terveyden Tasa-arvo
2016 Lääkärinä kriisitilanteessa
2017 Mielenterveys – Käyttäjän opas
2018 Hopeavettä ja homeopatiaa – uskomushoidot lääkärin näkökulmasta
2019 Muuttuva ympäristö ja terveys
2020 Lääkärin työrauha
2021 Puhetta painosta
2022 Terveyttä konfliktin keskellä